Contact

Sibiu Constructii, ofera servicii de renovare si amenajare apartamente, case, vile, birouri, restaurante, spatii comerciale si industriale, etc.

O Echipa de Profesionisti in Sibiu

Targetul nostru este acela de a fi in permanenta alaturi de partenerii si clientii nostri, daruindu-le calitate, seriozitate si valoare.

Specialisti in Lucrari de Finisaje, contactati-ne.

Experienta acumulata in cursul timpului prin executia diverselor lucrari si proiecte realizate cu succes, in Romania dar si in strainatate, ne dispune baza indispensabila finalizarii la termen cu un real succes, a oricarui tip de lucrare de finisaj si amenajare. Portofoliul firmei noastre contine lucrari de amenajari interioare si finisaje pentru: Apartamente, case, vile, cabane, birouri, spatii comerciale, spatii industriale, etc.

 

Numere de telefon pentru detalii la care ne puteti contacta: ⁠⁠⁠0741.793.632 & 0744.687.526

 

Amenajarea sau renovarea unui imobil sau a unei locuinte reprezinta de cele mai dese ori, o reala provocare. Este un proces care necesita informare si selectare. Datorita acestui fapt profesionistii nostri sunt specializatii in constructii Sibiu si acestia pot fi cei care va ajuta sau pot fi alaturi de dumneavoastra. Incepand de la o consultanta cu cele mai bune sfaturi pentru a alege materiale de calitate si a realiza rezultatele dorite.