Montaj Rigips

Montaj Rigips Sibiu – tavane, pereti, scafe din rigips

In general o lucrare de montaj rigips include urmatoarele: pereti din rigips, tavane din rigips, scafe din rigips, oricare model fiind realizat dupa placul dvs. Pe langa aceste lucrari, se pot realiza oricare alte decoratiuni interioare din rigips, fie ca vorbim de baruri realizate din rigips, dresinguri, etc. Dar in principiu, orice ar inseamna din rigips.

montaj Rigips sibiu placari gips carton sibiu servicii montare rigips amenajari interioare rigips sibiu

Profesionisti in Montaj Rigips Sibiu

Detinem o echipa de profesionisti in montaj rigips, instruiti, specializati in acest domeniu, dar si foarte experimentati. Operatiunile de montaj rigips oferite de noi sunt realizate cu maxima atentie, precizie si profesionalism, daruire si calculate astfel incat la finalizarea lucrarii sa nu existe o neplaneitate sau imbinare imperfecta. Lucrand cu noi puteti descoperi modele inedite de rigips, montaje executate cu o atentie fina pana la cele mai mici detalii, intr-un mod cat mai original si perfect in finisaje lucrari de constructii.
Va stam la dispozitie sa construiti confortul din casa visurilor dvs, cu ajutorul unei echipe de profesionisti cu vasta experienta in amenajari interioare. Noi va putem oferi urmatoarele operatiuni in montajul rigipsului:

-montaj tavane din rigips, montate pe structura de lemn sau metalica,

-montaj tavan mineral casetat,

-montaj perete despartitor de compartimentare din rigips, placare pe structura metalica a peretilor,

-montaj executat prin placare rigips pe adeziv si verificam placarea peretilor

-prelucrare rosturi, verificat calitatea lucrarii,

-identificarea detaliilor tehnice si tehnologice ale procesului de placare,

-verificare si adaptare parametrii tehnologici la conditiile specifice locului de munca,

-identificarea, calcularea si intocmirea unui necesar de materiale pentru executarea lucrarilor,

-aplicare procedeuri tehnice de executie si control de calitate a lucrarilor efectuate.

 

Montaj Tavane din Rigips

Tavanul perfect ne ofera finisarea dorita in amenajarea oricarui tip de imobil. Tavanele completeaza designul interior oricarei camere, acestea fiind acele elemente care ne ofera o atmosfera deosebita modernismului, inovatia si o potrivire armonioasa cu restul elementelor de decor.

Pentru aceasta, executia montajului tavanelor trebuie sa fie absolut impecabila si sa aibe exact tema originala a ideilor dumneavoastra.

montaj tavan rigips sibiu montare rigips sibiu tavane rigips

Montajul Tavanelor din Rigips pe Structura Metalica

Atunci cand un tavan este foarte denivelat sau cand dvs doriti o izolare termica si fonica, se poate apela la montajul unui tavan fals din rigips. Montajul se poate executa pe o structura metalica simpla, sau structura metalica dubla, ranforsata.

 

Tavane Casetate

Tavanele casetate sunt intalnite in amenajarea spatiilor comerciale cum sunt: birouri, supermarketuri, showroom-uri, spatii industriale etc. Acest tip de tavan se realizeaza in cazurile in care e nevoie de acces in spatele tavanului, unde s-ar putea afla conducte, cabluri, aparaturi etc.

Placile metalice sunt fabricate din aluminiu si otel, are avantajul durabilitatii si rezistentei mari la umiditate. Structura de prindere a placilor poate fi vizibila sau ascunsa si are latimi de T15 sau T24.

Suntem la dispozitia dvs, pentru montarea tavanelor de rigips personalizate cu cele mai potrivite sfaturi, idei si decoratiuni pentru o lucrare impecabila, perfecta.

 

Montaj Scafe Rigips

De obicei scafele din rigips sunt folosite de preferinta pentru delimitarea anumitor parti din decor, pentru o accentuare a acestora sau pentru acoperirea obstacolelor (ex: tevi, cabluri, etc) sau chiar a unor denivelari inestetice. Cu ajutorul unei scafe din rigips puteti obtine o forma a unor efecte spectaculoase mai ales cu ajutorul corpurilor sau componentelor de iluminat, prin combinarea diverselor culori sau folosind tuburi flexibile luminoase, neoane, benzi led, spoturi, s.a.

Cu ajutorul nostru puteti avea garantia ca tratam orice proiect cu seriozitate, din faza de documentare si schitare pana la finalizare.

 

Montaj Pereti Rigips

Peretii din rigips sunt preferati, datorita avantajelor de costuri mai reduse ale executiei, dar si datorita calitatilor lor fizice si statice. Avantajul remarcabil al peretilor de rigips il constituie adaptarea executiei acestora la conditiile de constructie, ofera perfectiune in finisaj, cat si faptul ca acestia se pot demonta cu usurinta dupa alte preferinte sau nevoi.

Suprafetele peretilor din rigips sunt pregatite pentru zugravit si pot fi vopsite sau tapetate (montaj tapet) imediat dupa uscarea acesteia. Peretii din rigips prezinta anumite avantaje cum ar fi rezistenta la foc, izolare fonica, o greutate scazuta, de regula intre 25-50 de kg/m2.

Puteti alege serviciile noastre de montaj pereti din rigips pentru compartimentare fara rol structural sau pentru o izolare fonica si termica adecvata. Contacti-ne pentru oricare din lucrari si servicii de amenajari oferite de noi.