Design finisaje – 360 grade ilustratii amenajari – recomandari utile

Amenajare interioara dupa planuire si design

Inainte de a trece la treaba si inainte de a planui executia lucrarii, vom recomanda achizitionarea de materiale de constructii potrivite (de calitate superioara) in vederea de amenajare sau renovare a spatiului. Tot-odata va recomandam tuturor sa apelati la serviciile unui designer, sa va consultati cu designerul pentru a obtine ideile decoratiunilor dorite. Designerii si meserisii profesionisti pot gasi pentru dvs solutii eficiente si economice pentru fiecare gen de lucrare. Contactati-ne pentru o consultanta gratuita.

Observati mai jos poze, panorame si ilustratii 360 de grade spatii renovate si amenajate apartament si casa, spatiu interior amenajat dupa design.

Dormitor amenajat si finisat dupa design – 360 grade

 

Living amenajat si finisat dupa design – 360 grade

 

Design pentru amenajare baie – 360 grade

 

Alegerea materialelor necesare pentru executia lucrarii

Inaintea executiei unei lucrari, monopere in constructii, de amenajare ne vom consulta impreuna pentru intocmirea unui necesar de materiale. Pretul materialelor reflecta adesea calitatea produsului. Exista situatii si ocazii in care se poate face o economie si putem cumpara un produs mai ieftin. Pentru anumite lucrari insa trebuie folosite materialele cele mai eficiente si cele mai durabile.

 

Firma de constructii Sibiu DEEA Design, o echipa de meseriasi profesionisti in finisaje, renovari si amenajari interioare ofera servicii de calitate, pentru Design si Constructii. Nu ezitati sa ne contactati pentru consultanta gratuita, sfaturi si recomandari utile, etc.