Montaj Termoizolatii Sibiu

Termoizolatii exterioare Izolatie interioara exterioara termo

Principala cauza care poate duce la una din pierderi de caldura (energia calorica) poate fi lipsa unei sectiune montaj termoizolatie exterioara sibiu tencuiala decorativa finisajtermoizolatii fie exterioara sau interioara, izolatie termica eficienta. O lucrare de izolatie termica numita si termoizolatie contribuie in timp la economii financiare simtitoare. Termoizolatiile ridica nivelul de confort prin mentinerea temperaturii constante, regulate si are o influenta directa pentru temperatura peretilor, a acoperisului si a podelelor.

 

Profesionisti in Termoizolatii, izolatie exterioara si interioara Sibiu

DEEA Design Constructii Sibiu, va poate asigura un montaj de termoizolatie de foarte buna calitate. Oferim montaj realizat prin folosirea materialelor celor mai inalte standard calitative. Termoizolare pereti, termo si hidroizolare terase, fundatii, aplicarea lor cu profesionalism, indemanare practica si seriozitate.

 

Structura sistemului de izolat, termoizolant

Incepand de la calitatea de polistiren, lungimea diblurilor folosite si pana la grosimea stratului de adeziv; executia unui montaj de izolatie exterioara este la fel de importanta precum si produsele folosite:

 

Adezivul pentru polistiren

Mortar adeziv folosit pentru lipirea placilor termoizolante de polistiren expandat sau extrudat.

Placa izolanta termo din polistiren expandat

O aplicare sau un montaj al polistirenului trebuie sa se faca dupa modelul “tesut”, de exemplu tipul caramida, cu lungimea placii paralela cu solul. Placile de “zapada artificiala” se monteaza intr-un sir continuu, asadar nu exista riscul unei fracturi intre placi.

 

Diblurile

Fabricate din plastic nylon pentru fixarea mecanica a tuturor placilor termoizolante. De luat aminte ca diblurile trebuie sa fie neaparat de o dimensiune potrivita. Asadar vor avea o rezistenta mai crescuta impotriva actiunii vantului si se nu vor desprinde. Daca se vor utiliza dibluri scurte, exista riscul ca placile termoizolante sa se prinda doar in tencuiala veche. In exemplul caselor deja finalizate, cel mai probabil va scadea dramatic rezistenta in timp.

 

Masa de spaclu

Mortar adeziv pentru intarirea placilor termoizolante de polistiren expandat prin spacluire

 

Plasa de armare

Plasa din fibra de sticla pentru armare a sistemului de termoizolatie fie ea interioara sau exterioara.

montaj izolatie termica exterioara Sibiu montaje termoizolatii exterioare

Amorsaj, grund pentru aplicare tencuiala decorativa

Pe baza de emulsie acril-styrenica. Cea mai comuna si intalnita greseala provine de la convingerea ca oricare imperfectiune a suprafetei va poate fi corectata cu un strat final decorativ. In realitate, corectura va fi numai de ordin estetic.

Finisaj Tencuiala decorativa

Tot pe baza de emulsie acrilica, preparata, gata de aplicat pentru exterior. Oricare concavitate sau convexitate prin care a intrat mai mult sau mai putin material pentru tencuiala decorativa decat trebuie va fi vulnerabil la intemperii. De la aceste observatii, se vor creea fisuri care scad rezistenta sistemului de termoizolare si se vor indrepta in timp la degradarea fatadei.

 

Oferim servicii de Montaje termoizolatie exterioara si alte constructii interioare exterioare de catre profesionisti in SIBIU