Montaj parchet

Montare pardoseala, Montaj de Parchet impecabil

montare parchet laminat sibiu montaj pardoseala parchet laminatDEEA Design Sibiu Constructii va garanteaza o reala oferta de lucrari si servicii. Pentru o manopera cat mai intregita a unei lucrari si finisaje de constructii pentru dvs, firma noastra de amenajari ofera si servicii de montaj parchet. Pentru mai multe operatii de intretinere a parchetului sau reconditionare, colaboram cu firme si profesionisti in acest domeniu.

 

Profesionisti in Montaj Parchet Sibiu

Noi oferim servicii de inalta calitate pentru pregatirea suprafetelor de lucru. Tot-odata oferim si servicii de montaj parchet si pardoseala din lemn masiv, stratificat si montaje pardoseli cu parchet laminat. Experienta acumulata de echipa noastra de specialisti si lucrari finalizate la termen a celor mai inalte standarde de calitate, ne recomanda pentru montajul parchetului dar si pentru oricare alte servicii de amenajari interioare.

 

montare parchet lemn masiv sibiu montaj parchet si pardoseli de lemnMontam pardoseli cu parchet la cel mai bun raport pret/calitate.

Folosim unelte performante si utilizam tehnologii de ultima ora.

Accesorile pe care le folosim sunt de calitate.

Finisarea pardoselii impecabile se realizeaza concordant cu unelte si scule profesionale specializate.

 

Etape montare, Sfaturi pentru un Montaj de Parchet impecabil

Pentru montarea impecabila a parchetului, suprafata de suport trebuie sa fie plana si rigida. Pentru a realiza o planeitate ideala a pardoselii recomandam turnarea unei sapei autonivelante. Important ca sapa autonivelanta sa fie curata, stabile si uscata.

Dinaintea inceperii de montare, este recomandabil ca parchetul sa stea 24-48 ore in pachete sigilate la temperatura camerei, minim 18 grade C.

Se realizeaza intotdeauna o montare a placilor de parchet in sensul longitudinal a sursei de lumina principala (ex: geam).

In timpul operatiei de monare a parchetului langa perete obligatoriu se va lasa o distanta pentru dilatare de aproximativ 10-15 mm.

 

Urmariti in continuare si alte manopere efectuate pentru principalele lucrari de montaj parchet Sibiu, intreaga lista de servicii amenajari interioare exterioare.