Zugravit interior exterior

zugravit zugraveala trafalet

Zugravit, zugraveli interioare si exterioare

 

Zugravitul este important in renovare si amenajare a unei locuinte. Renovatul ofera un aspect placut spatiului (fie locuibil sau commercial), in functie de preferintele fiecaruia, Dupa amenajare spatiul devine mai comod si confortabil, fie rustic, practic, modern, luxos, etc. Un amestec armonios de culoare poate prezenta un succes pentru a crea un interior ideal in care sa va simtiti perfect.

Profesionisti in Zugraveli interioare exterioare

In cazul executii unei zugraveli decorative moderne, zugraveala sa fie impecabila, este nevoie sa se foloseasca aparate, tehnologii moderne si materiale de foarte buna calitate. Designerul de interior va poate recomanda clasicul zugravit monocolor sau modernele jocuri de culori, stam la dispozitia dvs cu o paleta foarte variata de culori si nuante pe care dvs le puteti alege pentru ce considerati ca se potriveste cel mai bine spatiului pentru amenajare.

Portofoliu Zugraveli

DEEA Design profesionisti in amenajari interioare si exterioare, are in portofoliul sau zugraveli moderne pentru resedinte particulare (case, vile, apartamente) si societati comerciale (birouri, spatii comerciale):

 

zugravit airless zugraveala mecanizata pompa

Zugravit – zugraveli apartamente,

Zugravit – zugraveli case,

Zugravit – zugraveli vile,

Zugravit – zugraveli birouri,

Zugravit – zugraveli magazine,

Zugravit – zugraveli supermarketuri,

Zugravit – zugraveli malluri,

Zugravit – zugraveli hale industriale

Zugravit – zugraveli hoteluri, pensiuni,

Zugravit – Zugraveli mecanizate.

 

Etape pentru zugraveli Interioare Impecabile.

Fiind vorba de o constructie noua sau de o locuinta la care se doreste o renovare de calitate, zugraveala include urmatoarele etape:

Curatare zugraveala vopsea veche

Chiar daca pe pereti a fost aplicata o vopsea lavabila, var sau huma, aceasta trebuie indepartata inainte de zugravit din nou peretii. Acestia se umezesc cu apa, dupa care stratul vechi de vopsea se indeparteaza prin razuire.

Reparatii pereti

Dupa curatarea peretilor, vor aparea mici defecte iar zidurile trebuie reparate cu tencuiala, adeziv, dupa caz.

Gletuire pereti

Se realizeaza cu ajutorul unui glet grosier pentru incarcare (de preferat pe baza de ghips – ipsos) special pentru obtinerea suprafetelor netede pe pereti si tavane in interiorul resedintei.

Gletuire fina

Pe suprafata peretilor neteda si indreptata se aplica stratul de glet de finisaj. Datorita faptului ca acesta este fin de culoare alba, vom obtine un consum redus de vopsea, se finiseaza foarte usor si rezista la zgarieturi. Se aplica intr-un strat de pana la maxim 3 mm.

Amorsajul suprafetei

Se aplica amorsa pe suprafata. Amorsajul se lasa cateva ore bune sa se usuce.

Vopsire perete, zugravire – peste peretele finisat si amorsat se aplica zugraveala moderna cu vopseaua lavabila, recomandat in minim 2 straturi.